Vybraný příspěvek

,,FÓRUM PRO ŽIVOT"..Politický program

Politickým programem FÓRA ,,PRO ŽIVOT" jsou texty, články, tipy, informace,  v pozitivním Duchu laděné,  zdejší, společně ...

čtvrtek 12. listopadu 2020

Terorismus v České republice.. (můj názor k tématu, ke zprávám.. nejen.. ČT24 o zprávě BIS)..

Když vidím, co vidím, kolem sebe vůkol, v politice, co si Lidé z médií, z České televize, z Českého rozhlasu a rádií obecně v ČR, s Mým dlouhodobým jich sledováním, což mne beze sporu jistě stálo určitou část zdraví, když vidím, slyším, co si vše tito dovolují, konstatuji, že:

Za terorismus považuji KROMĚ ÚTOKŮ FYZICKÝCH SE ZBRANĚMI, také hackerské útoky na počítačové sítě nemocnic, strategických firem státu, i soukromých firem, 
 
Snahy o.. a.. Obsazování, dosazování, si Lidí do firem, jako například telefonních operátorů, Českého telekomunikačního úřadu.. a podobně, jak SPRÁVNĚ uvedla dnes moderátorka ČT, 
ovšem už neuvedla, tedy doplňují ji zde, že nelze předpokládat, že by nepřátelské mocnosti ČESKA, EU, se spokojili, agenti jejich, pouze s tímto. Strategickým organizacemi jsou, mimo jiné, jistě zejména, na místech prvních, jak jinak, nežli přední sledovaná média, tedy televize, rádia, rozhlas, a další internetová, tištěná.. Co v nich nepřátelští agenti provozují, to lze odvodit právě od SPRÁVNĚ formulovaných aktivit moderátorky ČT24 zde uvedených co se týká mobilních, telefonních firem, telekomunikačního úřadu, a podobně. Ovšem, co vše dělají, a jak.., TO OBVYKLE LIDÉ ANI NEDOHLÉDNOU. 
 
Když Čína řekne, například, že nikdy nemá své Lidi v cizích ZEMÍCH, Kde je jejich rodiště, je to stejné, jako když by říkali, že ANO. Není možno jim věřit ani slovo. Totéž platí pro režim Putina, Kimův.. a jiné obdobné. Jde už o válku LŽÍ, DEZORIENTACÍ.. 
 
( JEN MNE PŘEKVAPUJE, ŽE SE O TOM ZAČALO MLUVIT AŽ DNES. VYHOSTIL BYCH RUSKÉ DIPLOMATY, PONECHAL BYCH V ČR JICH TAK 1,2,3. TOTÉŽ BY MUSEL AKCEPTOVAT PUTIN. JINAK ŠLUS, NEMĚLI BY TADY NIKOHO. NO A PAK, PŘÍPADNĚ, ROVNOMĚRNĚ OBOUSTRANNĚ BY SE JEJICH POČET MOHL Navyšovat. Poměrově stejně.) 
 
Shledávám aktivity podvratné vůči Mně, tím i vůči ČR, EU, SVĚT ze strany Českých médií, České televize, ČT24, Rozhlasu.. rádií. Dělají to tak, že dělají co se od nich očekává, a mezi tím si jedou 5-50% i více, podvratnosti z těchto aktivit součtem výše zmíněných. I TOTO Shledávám terorismem, VNITŘNÍM. Podrobněji se o tom vyjadřují ve svých textech. Netvrdím, že jsou všichni mediální tito, agenti nepřátelských mocností, ale je zde mnohdy jakási i mentalita, která je podvratná už vyplývající z morálky jejich nejednou. Provozovat fašismus ten, a při tom podepsat ceremoniálně si, i alibisticky, s Univerzitou Karlovou, smlouvu o spolupráci.. kde Vám ČT děkan UK důvěřuje.. No.. to sice můžete. Můžete mít na to i jejich i svůj, i jiný STEMPEL, ale MOU důvěru JSTE SI ZMAŘILI, ,,TĚMI VAŠIMI KARTEL PSYCHO FAŠISTICKÝM RÁDOBY HRÁTKAMI SE MNOU."
A NENÍ NIC, ČÍM BYSTE V TUTO CHVÍLI, ČI V BRZKÉ BUDOUCNOSTI, ZA SOUČASNÉHO PERSONÁLNÍHO SLOŽENÍ, JAKO ORGANIZACE, MÉDIA ZDE ZMÍNĚNÁ, MOHLI JI, DŮVĚRU **MOU**, ZÍSKAT ZPĚT. 
MOŽNÁ UŽ I NEVRATNĚ. 
 
Ztrácet, marnit, Čas svůj, energii, zdraví, s Vámi již nijak extrovně nehodlám. 
CHCETE LI DĚLAT DOBRO, KONEJTE TAK Z VLASTNÍHO PŘIČINĚNÍ, Z VLASTNÍHO SRDCE, PROSTÍ FAŠISMU VŮČI KOMUKOLI. JSEM OCHOTEN V TAKOVÝCH PŘÍPADECH, 
PŘÍPADNĚ, 
Možná, 
I BEZE SLOV, TIŠE, ČI I JINAK, I PŘÍPADNĚ OSOBNĚ, OBNOVIT ČASEM SVOU DŮVĚRU K TAKOVÝM Z VÁS, JEDNOTLIVCŮM. NIKOLI VŠAK NA ÚROVNI ZMÍNĚNÝCH ORGANIZACÍ. 
 
Za terorismus VNITŘNÍ V ČR považuji také provozování EXEKUČNÍHO FAŠISMU vládami Českými na Českém obyvatelstvu PO  ČTVRTSTOLETÍ DOPOSUD, o kterém píši v Mých textech zde na blogu, na www i odkazech.., nyní i FAŠISMU COVIDOVÉHO, kdy iluzi o funkční tak zvané ekonomice vláda nadřazuje úsporám na počtu zemřelých osob na Covid 19 (ke dni 11.11.2020.. 300 mrtvých za den.. dle i sdělení Miloše Zemana v poslanecké sněmovně), zatímco krematorium v ČR staví přístavek mrazícího prostoru vedle márnice z důvodu jejího přeplnění, kde takřka nestíhají pálit mrtvé, s provozem včetně víkendů. Toliko i k tebou proklamovanému v poslanecké sněmovně 
,,UŽITKU Z POHROMY", Miloši Zemane. Těm MRTVÝM UŽ JE TO FUK. 
,,
Za terorismus považuji i všechny ostatní dnes zmíněné případné hrozby, o kterých hovořil dnes pracovník BIS v televizi. 
Vlády států EU, NATO, BY NEMĚLO NECHAT, PREVENTIVNĚ, KLIDNÝMI, DNEŠNÍ ZPRÁVA Z ČT24 o ZPRÁVĚ z BIS ČR, o tom, že prý:
,,Svět je před globální válkou ve stádiu přípravy." Šílenci, z řad prezidentů, kteří spáchali zločiny proti Lidskosti i jiné zločiny, nežli by šli do lochu, do vězení, klíďo, jak to vnímám, rozpoutávají různé konflikty, i ve snaze následně, zahladit stopy o tom válkou větší, s mrtvými. 
**Jiří**
~~~